Krepšinio lyga Vilniuje - krepsinistau.lt
Paskutinių rungtynių rezultatai:
Bendraukime skype    facebook zaideju_birza
Prisijungti
Išdalinti visi bilietai į finalo ketvertą! (04.07, apžvalga).

Balandžio 7 dieną buvo sužaisti paskutiniai „mažosios“ taurės turnyro „A“ ir „B“ grupių susitikimai bei dvi likusios „didžiosios“ taurės ketvirtfinalio rungtynės. Šį kartą pora dvikovų buvo nepaprastai įdomios, tačiau tokių staigmenų, kaip kovo 31 dieną, nesulaukėme.

Į „didžiosios“ taurės pusfinalį pateko „O.P.A.“ komandą antrą kartą nušlavę (80:41)„Negeri“ bei nervų karą prieš „Inwido“ laimėję (55:50) „KK Alkani“. Įdomu tai, kad reguliaraus sezono nugalėtojai „Negeri“ finalo ketverte bus vienintelė ekipa, kuri po reguliaraus sezono pateko į TOP4.

„Mažosios“ taurės turnyro grupių varžybose „MF“ rezultatu 63:37 sutriuškino „Visad gatavs“, o „Meridianas“ triumfavo dvikovoje su „Tores“ (77:68). Abi pergales pasiekusios komandos sudarys vieną iš „mažosios“ taurės turnyro pusfinalio porų, kitoje „Visad gatavs“ varžysis prieš „B“ grupę laimėjusius Bendorėlių atstovus.

DIDŽIOJI TAURĖ

„Negeri“ (1) – „O.P.A.“ (8) 80:41

„Negerų“ komandos pirmieji kartai tęsiasi. Kovo 17 dieną 2009/2010 metų sezone į SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGĄ ilgam užsukęs kolektyvas pirmą kartą tapo reguliaraus sezono nugalėtoju, o balandžio 7 dieną sutvarkęs formalus žaisdamas prieš „O.P.A.“ pirmą kartą pateko į finalo ketvertą. Praėjusį pavasarį „mažosios“ taurės turnyrą antrą kartą komandos istorijoje laimėjusi „O.P.A.“ pakeliui į svajonių ketvertuką užklimpo antrą kartą. Pirmą 2016/2017 metų sezone 60:87 ir 44:72 buvo nusileista „Broliams Šaunuoliams“. „Mažosios“ taurės marškinėliai lyg išaugti, tačiau iki „didžiosios“ dar kiek trūksta...

Prieš susitikimą atrodė, kad „O.P.A.“ neveikiama jokių įtampų „Negerų“ komandą į pusfinalį išleis ne tik palinkėjusi didžiausios sėkmės, bet ir davusi kiek rimtesnės kovos nei pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse (40:78).

Dvikovos pradžia lyg tą ir norėjo patvirtinti. Rezultatas iki pat pirmojo kėlinio vidurio tris kartus buvo lygus (6:6; 8:8; 10:10). „O.P.A.“ situacija būtų buvusi ir geresnė, tačiau sunkiai sekėsi kovoti dėl atšokusių kamuolių po netaiklių metimų. Taip pat pastaroji komanda neišnaudojo varžovų suteiktų progų atakuoti iš toli. „Negeri“ pradėjo sunkiai kaip ir prieš dvi savaites (03.24), tačiau spurtavę 7:0 ketvirtį laimėjo 17:10.

Šį kartą „Negeri“ beveik septynias minutes leido sau prabangą ant suolo laikyti rezultatyviausią (17,25) bei naudingiausią (21,75) savo žaidėją Raimondą Sadkauską.

Antrojo ketvirčio pradžioje „Negerų“ persvara šoktelėjo iki dviženklės (20:10), tačiau „O.P.A.“ ėmė agresyviau gintis, kontroliuoti lentą ir skirtumas sumažėjo per pusę (17:22). Pastaroji komanda, norėdama išvengti klaidų, kurios žaidžiant prieš „Negerų“ ekipą virsta šios kontratakomis, neskubėjo puolime ir stengėsi rengti kiek įmanoma ilgesnes atakas.

Ketvirčiui artėjant prie pabaigos Evaldas Pieslys ir Tomas Antanaitis galutinai atgaivino „O.P.A.“ puolimą, o artėjant didžiajai pertraukai komandas skyrė tik du taškai (29:31). Iki kėlinio pabaigą skelbiančios sirenos dar buvo likusios 3,8 sekundės, jų užteko Gediminui Mateikai. Šis gynėjas smeigė tritaškį su varžovų pražanga, o pridėjęs ir taiklų baudos metimą vienos atakos metu surinko keturis keturis taškus (35:29). Įpusėjus pirmajai ketvirtfinalio dvikovai „Negeri“ pirmavo minimaliu skirtumu 26:25.

Gedimino Mateikos tritaškis tapo puikiu emociniu užtaisu, o „sprogę“ reguliaraus sezono nugalėtojai trečią ketvirtį pradėjo spurtu 12:0 (47:29). „O.P.A.“ ėmė klysti, varžovai bėgo į greitas atakas ir nuolat didino atotrūkį, keli tritaškiai šio ketvirčio pradžioje tolimesnei dvikovos eigai davė tam tikrą kryptį.

Po trijų kėlinių „O.P.A.“ jau buvo subyrėjusi, lygiai taip, kaip ir prieš porą savaičių (33:57). Ketvirtojo kėlinio pradžioje paskutinę dvikovą 2018/2019 metų sezone žaidusi ekipa dar sumažino atsilikimą iki 20-ties taškų, tačiau kėliniui įpusėjus „Negeri“ pabėgo 67:41, o rungtynes baigė penkių minučių atkarpą laimėdami 13:0 (80:41).

Likus dviem minutėms iki rungtynių pabaigos „O.P.A.“ jau laukė finalinio švilpuko, o įsibėgėję „Negeri“ dar bandė pasimėgauti istorinės pergalės akimirkomis. Po puikaus Rapolo Čepės perdavimo efektingu dėjimu per varžovų gynėją pasižymėjo Gediminas Astrauskas (75:41), o po dar minutės smeigęs tritaškį galutinį tašką padėjo Arūnas Liudvinavičius.

„O.P.A.“ nesugebėjo pasipriešinti poros favoritams, kurie per dvejas rungtynes įgijo net 77 taškų persvarą. Galima pajuokauti, kad jeigu būtų žaidžiami tik du kėliniai, rezultatas nebūtų toks šokiruojantis (61:54).

„Negeri“: Gediminas Mateika 20, Giedrius Kvakšys 18, Arūnas Liudvinavičius 12, Rapolas Čepė ir Gediminas Astrauskas po 10 / „O.P.A.“: Evaldas Pieslys 16, Artūras Pūkys 8;

„Inwido“ (4) – „KK Alkani“ (5) 50:55

Stebinę, po žiemos švenčių strigę „Inwido“ vyrai antrą sezoną baigė ne taip, kaip norėjo ir tikėjosi patys. Ši komanda tikėjo, kad galutinėje sezono ekipų rikiuotėje gali užimti bent ketvirtą poziciją. Po antrojo pralaimėjimo „KK Alkaniems“ daugelio „Inwido“ krepšininkų veiduose buvo galima matyti nusivylimą, nes šansas pasirodyti dar geriau buvo. Komanda demonstravo gerą gynybą, stokojo talento puolime, tačiau tai, kad ji sezoną baigė toje pat stadijoje, kaip ir sezono favoritės „TG Sokol“ bei „Broliai Šaunuoliai“, puikiai iliustruoja, ką galima pasiekti turint didelį norą.

Antrąją dvikovą kiek geriau pradėjo po pirmosios šešių taškų persvarą turėję „KK Alkani“, tačiau „Inwido“ buvo kovingai nusiteikę ir greitai visus bandymus pabėgti numalšino. Po Edvardo Žilinsko tritaškio per Kristijono Klečkausko aukštai iškeltas rankas pastaroji komanda mininaliai šoko į priekį (10:9).

Vos tik įpusėjo kėlinys, „Inwido“ puolimas ėmė buksuoti, „KK Alkanų“ krepšininkai to laukė ir žaibiškai įgijo 5 taškų persvarą (16:11) šiose rungtynėse arba 11-kos serijoje.

Tokie varžovų bandymai pabėgti „Inwido“ neišgąsdino. Komanda šį sezoną sau ir kitiems jau įrodė, kad nebijo nieko ir yra pasirengusi viskam. Vitalijus Afanasjevas pelnė 4 taškus be atsako (15:16) įskaičius ir tą metimą ketvirčio gale, kai vienas komandos lyderių sudegino visas likusias sekundes iki atakos pabaigos bei pataikė neįtikėtinai sudėtingą metimą.

Antrojo ketvirčio pirmoje pusėje komandos nutarė atiduoti duoklę gynybai, o rezultatui augant nežymiai į priekį galvas keliskart kyštelėjo „Inwido“ (19:18; 22:21). Po trijų Nerijaus Giedraičio taškų per dvi atakas „KK Alkaniems“ prireikė pasitarimo, gynyba veikė, tačiau, norint efektyviau kurti progas, buvo ką apmastyti.

Rungtynių eiga parodė, kad „Inwido“ taip pat turėjo taisytinų dalykų, po Žilvino Mackevičiaus bei Vitalijaus Afanasjevo taškų lavinos „mėlynai – balti“ priekyje 31:21, alkaniems belieka džiaugtis, kad artėja didžioji pertrauka. Po 20 minučių „Inwido“ atitrūko 33:22, nors prasidėjus priešpaskutinei minutei ir patys niekaip negalėjo pelnyti taškų.

Du pirmieji kėliniai parodė, kad „Inwido“ yra pasirengę kibiai gintis, kovoti dėl kiekvieno kamuolio (kovą dėl atšokusių kamuolių laimėjo rezultatu 49-39), o vos tik pasitaikys bent menkiausia proga bėgs į greitą puolimą.

Po pirmosios rungtynių pusės serijoje jau besivejančių vaidmenyje atsidūrę „KK Alkani“ trečiąjį kėlinį pradėjo susikaupę, tačiau „Inwido“ kurį laiką jų net nesiruošė prisileisti. Visgi artėjant kėlinio viduriui Romuald Zemlianskij išnaudojo savo šansą ir, gavęs pakankamai erdvės, priminė apie savo snaiperio gebėjimus (28:35). Ovidijui Kriaunaičiui pridėjus dar 4 taškus be atsako „Inwido“ situacija darėsi vis prastesnė (32:35).

Žilvino Mackevičiaus tritaškis iš kampo (40:34) padėtį stabilizavo, tačiau greitai tuo pačiu atsakė Romuald Zemlianskij (38:40). Toliau per likusį šio ketvirčio laiką viskas keitėsi žaibo greičiu, pirmiausia rezultatas tapo lygus (40:40), vėliau Edvardo Žilinsko baudos metimai į priekį ištempė „Inwido“, galiausiai Vytautas Dzindulis pasižymėjo tolimu metimu su sirena (44:44).

Po trijų kėlinių, kaip ir po pirmųjų rungtynių, „KK Alkani“ buvo arčiau pusfinalio (+6), jie pirmieji pabėgo ir ketvirtajame (48:44). Sužaidus daugiau nei tris minutes lemiamo ketvirčio Vitalijus Afanasjevas pasižymėjo tolimu metimu (47:48), o Edvardas Žilinskas baudos metimais po kurio laiko „Inwido“ išvedė į priekį (50:48).

Kaip matėme toliau, tai buvo paskutiniai „Inwido“ taškai šį sezoną. Romuald Zemlianskij pataikė dar vieną tolimą metimą, kai prie jo vėlavo Marius Kontrimas, o likus žaisti vieną minutę galutinius taškus šios poros mūšyje sudėliojo porą baudos metimų realizavęs Ovijus Kriaunaitis (55:50).

„KK Alkani“ triumfuoja, jie „Inwido“ įveikė du kartus bendru 11-kos taškų pranašumu. Komandai, kuri pusfinalyje kovos prieš „Negerų“ kolektyvą, sezoną baigti kova dėl medalių įprasta, tačiau šį kartą „mažosios“ taurės alkani nesivaikys, jie kovos dėl didžiosios.

„Inwido“: Vitalijus Afanasjevas 17 (10 atk. kam.), Edvardas Žilinskas 16 (11 atk. kam.) / „KK Alkani“: Romuald Zemlianskij 16, Ovidijus Kriaunaitis 14;

MAŽOJI TAURĖ

„Tores“ (10) – „Meridianas“ (11) 68:77

Rezultatyviausią (68) sezono dvikovą sužaidę „Tores“ vyrai kapituliavo. Į kampą po pirmųjų rungtynių „B“ grupėje įspraustų komandų mūšį laimėjo „Meridianas“. Pastaroji komanda pasiekė sezono rezultatyvumo (77), efektyvumo balų (88) bei atkovotų atšokusių kamuolių (55) rekordus. Įdomu ir tai, kad „Tores“ pirmą kartą komandos istorijoje (1-2) įveikęs „Meridianas“ pakeliui į „mažosios“ taurės pusfinalį užfiksavo retą pasiekimą: visi šeši rungtynėse žaidę komandos krepšininkai pelnė bent 10 taškų. Per tris sezonus tokio atvejo ekipos rungtynėse dar nebuvo pasitaikę.

Rungtynes geriau pradėjo „Meridianas“ (4:0; 5:2), tačiau ambicijų tęsti sezoną turėjo ir „Tores“. Netrukus ši komanda įsiveržė į priekį 6:5, o epizodas, kai Viktoras Azarkovas, iškilęs tarp varžovų aukštaūgių, atkovojo kamuolį, puikiai iliustravo ne tik jo, tačiau ir visų jo komandos draugų norą siekti pergalės.

„Tores“ komandai pabėgus 9:5 „Meridianas“ neatrodė sutrikęs. Tolimas metimas ir Mindaugo Žilionio aštrūs reidai pasibaigę taškais svarstykles pakreipė į kitą pusę (12:9).

„Tores“ komandai puolant jos žaidime trūko ramybės, tačiau netrukus šiai komandai priartėjus 11:12 pasitarimo priverstas buvo prašyti ir „Meridianas“.

Kaip parodė tolimesnė pirmojo ketvirčio eiga, į naudą minutės pertraukėlė išėjo „Tores“ komandai, kuri po Viktoro Azarkovo tritaškio per Almanto Stankevičiaus rankas įsibėgėjo ir pabėgo 19:12. Lygoje 11-ka sezonų žaidusią ekipą traukė Viktoras Azarkovas ir Grzegož Jasinskij. Pirmasis dvikovą baigė surinkęs 20 taškų, o antrasis, kovingasis sunkusis kraštas, įsirašė dvigubą dublį, 21 tašką ir 16 atšokusių kamuolių.

Rungtynių eiga parodė, kad tik puikiai žaidžiant šiems žaidėjams „Tores“ galėjo tęsti kovą dėl išlikimo bei nesubyrėti taip, kaip rungtynėse prieš „RRKK&Bendorėlius“.

Ketvirčio gale „Meridianui“ padėtį pavyko stabilizuoti. Pirmiausiai taškais vėl pasižymėjo Mindaugas Žilinionis, o vėliau ir Almantas Stankevičius (16:19). Aukštaūgis taškus pelnė, kai kamuolį apmaudžiai prarado Mantą Zubricką prieš tai blokavęs Viktoras Azarkovas. Šio „mažylio“ per pirmas minutes pilna buvo visur.

Nors tendencijos rodė, kad dvikova turėtų būti nerezultatyvi, komandos stengėsi jas paneigti bei drąsiai atakavo viena kitos tvirtovę. „Tores“ gerai išnaudojo kontratakas, o „Meridianas“ į pagalbą pasitelkė tritaškius. Antrojo ketvirčio viduryje rezultatas tapo lygus 31:31, nors prieš kurį laiką „Tores“ diktavo sąlygas ir pirmavo 4-6 taškais.

Iniciatyvai slystant iš rankų būtent ši komanda ir paprašė minutės pertraukėlės. Didelį darbą gynyboje ir kovodamas dėl atšokusių kamuolių atliko Grzegož Jasinskij.

Iki didžiosios pertraukos likus mažiau nei minutei „Tores“ svarbų tritaškį pataikė Marek Pščolovski, tačiau po jo komanda priekyje (36:33) buvo trumpai, tą patį tik jau kitoje aikštelės pusėje sukūrė ir Darius Stankevičius.

Po pirmųjų 20-ties minučių pranašumo neturėjo nei viena iš dėl bilieto į „mažosios“ taurės pusfinalį kovojančių pusių (36:36).

„Meridianas“ pirmoje rungtynių pusėje turėjo sunkumų gynyboje, tačiau puolime viskas ėjosi lyg iš pypkės, o tą gera banga tęsėsi ir trečiojo kėlinio pradžioje. Dariaus Stankevičiaus ir Almanto Stankevičiaus taškai leido „žaliai – baltiems“ atitrūkti 47:36. „Tores“ beveik pusę kėlinio negalėjo pelnyti taškų ir tai padiktavo tolimesnę dvikovos eigą. Net ir po spurto kėlino gale „Meridianas“ vis dar buvo nutolęs rezultatu 48:54.

Almantas Stankevičius „Tores“ duobę dar spėjo pagilinti pataikydamas dvitaškį ketvirčio pabaigoje (56:48).

Justas Grubevičius ketvirtį pradėjo tritaškiu (59:48), o komandoms sėkmingai metimais keičiantis ir toliau nepastebimai ištirpo penkios pirmosios lemiamo ketvirčio minutės. Likus žaisti penkias minutes „Tores“ situacija buvo nepavydėtina. Lygos senbuviai atsiliko 59:68, o „Meridiano“ gaudynės pareikalavo be galo daug jėgų.

Nors „Meridianas“ nuo trečiojo kėlininio tvirtai kontroliavo rungtynes, niekaip negalėjo atitrūkti taip, kad rungtynių baigtis nekeltų jokių klausimų. „Tores“ po Aleksandr Lipnevič metimo vis dar alsavo į nugarą (61:68), tačiau Grzegož Jasinskij jau vos gaudant kvapą negalėjo pažaboti varžovų dominavimo po lenta.

Likus trims minutėms rezultatas švieslentėje 63:72, tačiau „Tores“ ginklų dar nesudeda ir prašo minutės pertraukėlės. Po jos stebuklas neįvyksta, „Meridianas“ laimi 77:68 ir balandžio 14 dieną pusfinalyje bandys mesti rimtą iššūkį „MF“ komandai.

„Tores“ odisėja SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGOJE bent šį sezoną baigta. Komanda turėjo gerų rungtynių, tačiau pergalių kraitis „mažosios“ taurės turnyro „B“ grupėje taip ir liko tuščias. Šį sezoną per 15 rungtynių laimėti keturi susitikimai. Skambiausią pergalę „Tores“ vyrai pasiekė dar 2018 metais, kai gruodžio 9 dieną rezultatu 50:49 palaužė į „didžiosios“ taurės turnyro finalo ketvertą iškopusius „Zarasų“ krepšininkus.

„Meridianas“, paleidęs pergalę prieš Bendorėlių atstovus (52:54), šį kartą demonstravo puikų komandinį krepšinį, ekipos lyderis Almantas Stankevičius dar kartą įrodė, kad yra pasirengęs būti ekipos vėliavnešiu ir toliau. Dvikovoje prieš „Tores“ universalus aukštaūgis pelnė 22 taškus, atkovojo 29 atšokusius kamuolius (pakartotas lygos sezono rekordas), atliko 7 rezultatyvius perdavimus, jo efektyvumo balas 46 atrodė kosminis net ir įvertinus faktą, kad daug laiko su kamuoliu praleidęs šio sezono atradimas prarado net 9 kamuolius.

„Tores“: Grzegož Jasinskij 21 (16 atk. kam.), Viktoras Azarkovas 20 / „Meridianas“: Almantas Stankevičius 22 (29 atk. kam.), Darius Stankevičius 13, Mindaugas Žilionis ir Justas Grubevičius po 11, Mindaugas Zubrickas ir Darius Burbulys po 10;

„MF“ (9) – „Visad gatavs“ (12) 63:37

Rimtai nusiteikę„MF“ studentai sutrypė 30 tritaškių prametusius „Visad gatavs“ krepšininkus. „Mažosios“ taurės medžioklė prasideda, o ją per plauką nuo „didžiosios“ taurės ketvirtfinalio likęs „MF“ kolektyvas pradės rimtai nusiteikęs. „A“ grupėje pasiektos dvi pergalės vidutiniu 26 taškų skirtumu, komanda tarp visų šešių „mažosios“ taurės turnyro dalyvių grupės varžybose demonstravo rezultatyviausią krepšinį (66,00 tšk.) bei į savo krepšį praleido mažiausiai taškų (40,00 tšk.).

Studentai į dvikovą prieš „Visad gatavs“ surinko net devynis žaidėjus, tai daug ką pasako apie tai, kokį režimą sezono finiše nutarė įjungti studentai. Šį kartą „MF“ vertėsi be savo rezultatyviausio žaidėjo Dominyko Stankevičiaus (17,00 tšk. vid.), tačiau gynyboje ir puolime „mažosios“ taurės favoritams viskas sekėsi fantastiškai ir tai, kad nežaidžia šio sezono puolimo lyderis, galima buvo pastebėti tik po rungtynių pažvelgus į jų protokolą.

Nors Domantas Želvys dvikovą pradėjo taikliu tritaškiu (3:0), vėliau „MF“ strigo beveik pusę pirmojo kėlinio. Sužaidus keturias minutes rezultatas buvo lygus 4:4, po Donato Balandžio metimo trumpam į priekį 6:5 įsiveržė visada pasiruošę. Pastaroji komanda intensyviai gynėsi, tačiau po Domanto Želvio tritaškio bei Edvino Sparvelio prasiveržimo studentai kėlinį laimėjo 10:6.

„Visad gatavs“ komandai nesisekė pataikyti iš toli ir tinkamai įžaisti kamuolį, todėl šios komandos žygdarbių nematėme ir toliau. Prie to, kad varžovai žaidė nerezultatyviai svariai prisidėjo ir geležinė, o kartais ir labai kibi „MF“ vaikinų gynyba.

Antrojo kėlinio viduryje „MF“ įsiveržė į priekį 19:8, šį ketvirtį baigė būdami priekyje 20:11. Buvo situacijų, kai medikai negalėjo apsiginti be pražangų, tačiau dažniau nuo to kentėjo būtent „Visad gatavs“. Dvitaškiai su varžovų pražangomis sulaužant oponentų gynybos bastionus būtent ir leido „MF“ komandai pasijusti laisviau.

Po didžiosios pertraukos „MF“ tęsė pradėtus darbus, o „Visad gatavs“ nieko negalėjo pakeisti. Studentai uždarė baudos aikštelę, o rizika varžovams leisti mesti tolimus metimus šį kartą pasiteisino su kaupu. Dainius Strakšys pirmąjį komandos tolimą metimą (5/35) realizavo tik trečiojo kėlinio pabaigoje. Iš pirmų 23 metimų „Visad gatavs“ snaiperiai pataikė vos vieną, iš sekančių 12 net 4 (!).

Rimtų rūpesčių nuo pirmojo kėlinio į duobę kritę visada pasiruošę turėjo ir gindami savo tvirtovę. Jei rungtynių pirmoje pusėje ją iš toli apšaudydavo Domantas Želvys, o iš arčiau griaudavo tik sunkieji kraštai, tai trečiojo ketvirčio metu „MF“ rado ir kitokių ginklų. Savo žodį greitų atakų metu tarė Donatas Garjonis ir beveik po pusantro mėnesio prie komandos prisijungęs kapitonas Tomas Balčius.

Ne viename finalo ketverte dalyvavęs komandos senbuvis per šį ketvirtį pasistengė, „MF“ persvara šoktelėjo 18-kos taškų (39:21).

„MF“ pasiūlytas intensyvumas „Visad gatavs“ komandai tapo rimtu iššūkiu. Po keturių minučių ketvirtajame kėlinyje, kai taškus pelnė Donatas Garjonis bei Tomas Balčius, studentų persvara siekė ir 30-ties taškų ribą (51:21).

Kai rungtynių nugalėtojas nekėlė jokių klausimų, „Visad gatavs“ sugebėjo prisitaikyti. Mindaugo Burbos bei trys Donato Balandžio tritaškiai leido sumažinti atsilikimą iki 21 taško. Visgi tuo „pasispardymas“ baigėsi, „MF“ beveik trijų minučių atkarpą laimėjo 12:7.

Prieš savaitę „BC Ponus“ rezultatu 69:50 sutriuškinę „Visad gatavs“ krepšininkai šį kartą žaidė velniškai prastai bei sužaidė nerezultatyviausias sezono rungtynes (37). „MF“ užtikrintai laimėję „A“ grupės kovas pusfinalyje bandys išvengti netikėtumų žaidžiant prieš „Meridianą“, o „Visad gatavs“ turės prisikelti, nes žaidžiant taip, kaip prieš studentus balandžio 7 dieną, Bendorėlių barjeras jau būtų per aukštas.

„MF“: Tomas Balčius 15, Paulius Andrijauskas 11, Domantas Želvys 10 / „Visad gatavs“: Donatas Balandis ir Dainius Strakšys po 13;

GERIAUSI ŽAIDĖJAI

 

2019/2020 M. SEZONAS

Rėmėjai

Reklaminis skydelis
Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius.
Plačiau apie tai: privatumo politika.