Krepšinio lyga Vilniuje - krepsinistau.lt
Paskutinių rungtynių rezultatai:
Bendraukime skype    facebook zaideju_birza
Prisijungti
SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGOS 11-ojo turo apžvalga!!!

Sausio mėnuo SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGOJE baigėsi penkiomis eilinėmis reguliaraus sezono dvikovomis. Sausio 27 dienos turas kiek pašykštėjo intrigos, tačiau daugelis žaidėjų gerino asmeninius sezono statistikos rekordus, o „Šaras sugriovė Marčėlą“ įžaidėjas Petras Jasiūnas sužvejojo net trigubą dublį.

„Broliai Šaunuoliai“ ir „Negeri“ nesunkiai susitvarkė atitinkamai su „KK Alkanais“ ir „Meridianu“, sunkiai taškus rinkę „TG Sokol“ lemiamo ketvirčio metu nepaliko šansų iš turnyrinės lentelės dugno ištrūkti negalintiems „Visad gatavs“, „BC Ponai“ į savo krepšį praleido rekordinį skaičių taškų (77) ir neprilygo „Šaras sugriovė Marčėlą“. Kiek netikėtu rezultatu baigėsi „Inwido“ bei „O.P.A.“ komandų susitikimas, jį rezultatu 63:40 užtikrintai laimėjo išsišokėliams antausį skėlusi „O.P.A.“.

Visų penkių sausio 27 dienos dvikovų apžvalga tradicinėje SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGOS sekmadienio turo suvestinėje.  

KK Alkani – Broliai Šaunuoliai 64:84

Produktyviai priekinę liniją išnaudoję čempionai nutraukė dviejų pralaimėjimų seriją.

Šios rungtynės tarp „KK Alkanų“ ir „Brolių Šaunuolių“ jų istorijoje buvo jau penktos. Tris ankstesnius susitikimus buvo laimėję šaunuoliai (75:48, 63:49 ir 110:55), kartą stipresni buvo „KK Alkani“ 71:66.

Po dviejų iš eilės pralaimėjimų „Broliai Šaunuoliai“ rungtynėms su „KK Alkanais“ pasitelkė daugelį svarbiausių savo žaidėjų, rimtai nusiteikę buvo ir dešimt žaidėjų surinkę „KK Alkani“. Jiems iki optimalios sudėties trūko tik broliams puikiai pažįstamo Deimanto Pavlovskio bei krašto puolėjo Mindaugo Zalatorio.

Rungtynes geriau pradėjo „Broliai Šaunuoliai“ (7:2), tačiau įpusėjus pirmajam kėliniui „KK Alkani“ atsitiesė ir kiek priartėjo 8:11. Toliau matėme, kad gynyboje tingiai žaidusios komandos atsigavimas buvo laikinas, čempionai pataikė kelis tritaškius, įsibėgėjo ir antrą ketvirčio dalį laimėjo 15:2 (26:10).

Antrąjį kėlinį „KK Alkani“ pradėjo gana aktyviai. Pirmiausiai „Brolių Šaunuolių“ persvara ištirpo iki 7 taškų, vėliau jie ją atstatė iki dviženklės (33:22), o artėjant didžiajai pertraukai kiek atsipalaidavo. Tuo metu įdomų penketuką išbandę alkani alsavo į nugarą, o vienu metu buvo sumažinę atsilikimą iki 4 taškų.

„KK Alkani“ bandė žaisti be nominalių gynynėjų, taip pat iš rotacijos buvo išimtas vidurio puolėjas Rolandas Bajoras. Toks eksperimentas pasiteisino, po dviejų labai skirtingų kėlinių „Brolių Šaunuolių“ persvara lyginant su pirmuoju sumenko dvigubai (36:44).

Po didžiosios pertraukos buvo galima laukti pačių įvairiausių dvikovos tęsinių, tačiau „Broliai Šaunuoliai“, pasirodo, turėjo kitų planų. Čempionai gerai gynėsi, neturėjo problemų rinkdami taškus ir greitai susigrąžino dviženklį pranašumą.

Trečiojo kėlinio viduryje rezultatas 56:43, po Tomo Rumiancevo tritaškio su jo pabaigą skelbiančia sirena - jau 65:48.

„KK Alkanų“ komandą puolime šį kartą traukė pastaruoju metu gerą sportinę formą įgijęs Ovidijus Kriaunaitis, tačiau jo bičiuliai pasirodė kiek kukliau nei galėtų, o tai lėmė, kad taškų lenktynėse su ritmą pagavusiais čempionais atsitiesti taip ir nepavyko.

Ketvirtojo kėlinio viduryje „Broliai Šaunuoliai“ pirmavo 17-kos taškų skirtumu (73:56), po dviejų minučių persvara šoktelėjo iki 20-ties, tokia ji išliko ir po finalinio švilpuko.

„Broliai Šaunuoliai“ šiose rungtynėse pataikė 63,27% mestų dvitaškių (sezono rekordas). Efektyviai žaidė čempionų aukštaūgiai Darius Dūdėnas bei Egidijus Mažeika, į savo sąskaitą įsirašę atitinkamai 37 ir 36 naudingumo balus (komanda surinko 100 naud. balų).

„KK Alkaniems“, kurie per aštuonias dvikovas pralaimėjo jau ketvirtą kartą, šiose rungtynėse itin trūko geresnio darbo gynyboje. Komanda turėjo didelę rotaciją, tačiau rūpintis savo krepšio saugumu neturėjo jokio noro. Prasta gynyba šį sezoną jau buvo lėmusi pralaimėjimus rezultatu 50:89 prieš „TG Sokol“ bei 73:80 prieš „Negerų“ kolektyvą.

KK Alkani: Ovidijus Kriaunaitis 21, Justas Uleckas 10 / Broliai Šaunuoliai: Darius Dūdėnas 33 (15/23 dvitaškiai), Egidijus Mažeika 18 (19 atk. kam.), Mantas Kazlauskas 13;

Inwido – O.P.A. 40:63

Nesėkmingą sezono startą pamiršusi „O.P.A.“ didina apsukas. Trečiąją pergalę sezone ir antrąją iš eilės iškovojęs kolektyvas šį kartą nepasigailėjo (40:63) blankias rungtynes sužaidusių šio sezono lygos išsišokėlių „Inwido“.

Evaldas Pieslys rungtynes pradėjo tritaškiu, o pirmoji taškų sąskaitą atsidariusi „O.P.A.“ iškart pabėgo 8:2. Pastarosios komandos krepšininkai puikiai skirstė kamuolį, varžovai, atrodo, nieko panašaus nesitikėjo ir kiek sutriko.

„Inwido“ padėtį stabilizavo, kai nesėkmingus bandymus įveikti varžovų gynybą po krepšiu keitė taiklūs tolimi metimai (10:8). Prasidėjus aštuntajai rungtynių minutei „O.P.A.“ buvo išlyginusi rezultatą (10:10), tačiau „Inwido“ vėl įsiveržė į priekį bei galiausiai 16:15 laimėjo ir pirmąjį ketvirtį.

„Inwido“ krepšininkai nuo rungtynių pradžios atrodė nervingi, daug energijos buvo švaistoma ieškant „pigių“ pražangų.

Antrojo kėlinio pradžioje drąsiai iniciatyvos ėmėsi nuo suolo į dvikovą įsitraukę Emilis Žilinskas ir Kristupas Byla. Po šių žaidėjų rezultatyvių atakų „Inwido“ pirmavo 20:15, tačiau vėliau sustojo, o tuo greitai pasinaudojo Artūro Pūkio bei Ramūno Jozonio į priekį stumtelėta „O.P.A.“.

Kaip iš natų puolime žaidusi komanda pritildė varžovų metikus ir po 20 minučių jau pirmavo 31:27. Tiesa, tam prireikė ir maksimalių Evaldo Pieslio pastangų. Gynėjas pataikė labai reikalingą tolimą metimą su kėlinio pabaigą skelbiančia sirena.

„Inwido“ iki šiol geriausią krepšinį rodydavo po didžiosios pertraukos, o galutinai visus reikalus sutvarkydavo iki finalinio švilpuko likus 2-3 minutėms. Šį kartą „mėlynai – baltų“ žaidime renesanso visgi neišvydome. Sunkiai sezoną pradėjusi, tačiau po žiemos švenčių į pergalių kelią grįžusi „O.P.A.“ išnaudojo savo atletiškumą ir sužaidus vos tris minutes trečiajame kėlinyje jau įgijo dviženklį pranašumą (38:27).

„Inwido“ nesugebėjo apsiginti be pražangų, ši tendencija jų veiksmuose prie savojo krepšio išliko ir po minutės pertraukėlės, kurios lygos išsišokėliams prireikė norint numalšinti ne laiku pasipylusią „O.P.A.“ komandos atakų laviną.

Per 10 minučių vos 7 taškus sukrapščiusi „Inwido“ prieš lemiamą ketvirtį atsidūrė situacijoje, į kurią šį sezoną patenka retai. Ji atsiliko dviženkliu skirtumu (34:48).

Stebuklas ketvirtajame kėlinyje taip ir neįvyko. Puikiai rungtynėms nusiteikusi „O.P.A.“ nemažino apsukų ir nuolat didino persvarą, kol galiausiai „Inwido“ buvo sutriuškinta 23 taškų skirtumu.

Vasario 3 dieną „O.P.A.“ komanda varžysis su pastaruoju metu buksuojančiais „MF“ studentais. „Inwido“, kurių tikslas dar kurį laiką išsilaikyti pirmajame ketvertuke, šį turą ilsėsis, o vėliau ekipos lauks daug atsakingų rungtynių.

Inwido: Edvardas Žilinskas (11 atk. kam.) ir Vitalijus Afanasjevas po 15 / O.P.A.: Ramūnas Jozonis 19, Artūras Pūkys 13, Evaldas Pieslys 12;

Negeri – Meridianas 75:45

Sezono lyderiai „Negeri“ pastaruoju metu gerą komandinį krepšinį rodžiusį „Meridianą“ į nokdauną pasiuntė jau pirmajame kėlinyje (27:4). Praėjusį sezoną „Negerų“ pergalių serija (8-0) nutrūko devintose rungtynėse, šį panašu, kad nieko panašaus neįvyks, vasario mėnesį pastarasis kolektyvas pradės dvikova prieš Bendorėlių atstovus.

Arūno Liudvinavičiaus solo rungtynių pradžioje (8 taškai) leido „Negeriems“ spurtuoti 10:0, tačiau tuo „Meridiano“ kančios pirmajame ketvirtyje nesibaigė. Įpusėjus jam Simas Fergelis pelnė pirmuosius „žaliai – baltų“ taškus, tačiau daug lengvų taškų rinkę varžovai kaip iš natų sužaidė dar vieną atkarpą ir jau pirmavo 22:2.

Po rezultatu 4:27 pralaimėto pirmojo kėlinio „Meridiano“ vyrų entuziazmas buvo kiek prislopęs, tačiau keli taiklūs tolimi metimai kiek pakėlė nuotaikas ir antrasis kėlinys buvo sužaistas taikiai 19:19. Šio ketvirčio metu abi komandos puikiai atakavo iš toli, o jų žaidimas kurį laiką net labiau priminė tritaškių konkursą, o ne rungtynes kur reikia ne tik įmesti, tačiau ir apsiginti.

Po didžiosios pertraukos abiejų besivaržančių stovyklų žaidėjų taikikliai kiek nusimušė. Rezultatas augo žymiai lėčiau nei buvo galima tikėtis po abiems rezultatyvaus antrojo kėlinio. Įpusėjus trečiojo kėlinio laikui „Negeri“ pirmavo 25 taškų persvara, „Meridianui“ buvo likusi kova dėl garbės, tačiau Gedimino Astrausko puiki atkarpa (57:27) galutinai komplikavo ir šią užduotį.

„Negeri“ greitai ir agresyviai stengėsi žaisti ir ketvirtojo kėlinio metu. Lygos lyderiai išprovokavo daug „Meridiano“ krepšininkų asmeninių pražangų.

Apie kovą dėl pergalės pamiršti jau po pirmojo kėlinio galėję „Meridiano“ vyrai kiek atsitiesė, kai po spurto 8:0 sugebėjo priartėti 39:62. Komanda turėjo trumpą, tačiau gerą atkarpą, kai sugebėjo ne tik užpulti, tačiau ir apsiginti.

„Negeri“ per daug atsipalaidavo, tačiau iki susitikimo pabaigos likus žaisti apie tris minutes „Meridianui“ spėjo suduoti dar vieną smūgį. Keli svarbūs metimai besibaigiant atakų laikui leido įgyti rekordinę 33 taškų persvarą (75:42), kurią rungtynių gale dar kiek sumažino vienintelį tritaškį (1/6) šį kartą pataikęs varžovų šio sezono lyderis Almantas Stankevičius.

„Meridiano“ lyderis šį kartą pelnė vos 5 taškus (2/7 metimai), atkovojo 8 atšokusius kamuolius, atliko 9 rezultatyvius perdavimus, perėmė 7 kamuolius ir viso surinko 17 naudingumo balų. Tai buvo ne tik jo, tačiau ir komandos blogiausios sezono rungtynės.

Žaizdų ilgai „Meridiano“ vyrai laižytis negalės, nes jau vasario 3 dieną laukia svarbi dvikova su „BC Ponais“. Ši komanda, kaip ir pats „Meridianas“, vis dar kovoja dėl vietos pirmajame aštuntuke. Šiuo metu abi komandos per aštuonias dvikovas yra pasiekusios po tris pergales.

Šis sezonas SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGOJE „Meridianui“ trečiasis. Su didesnį stažą turinčiu „Negerų“ kolektyvu (10-as sezonas) „žaliai – balti“ sausio 27 dieną susitiko antrąjį kartą ir galima konstatuoti, kad šis susidūrimas vėl buvo skausmingas kaip ir pirmasis, kurį 2017 m. spalio 22 dieną „Negeri“ laimėjo net 75:42.

Negeri: Gediminas Mateika 21, Arnoldas Juchnevičius 15, Raimondas Sadkauskas 14, Arūnas Liudvinavičius 12 / Meridianas: Darius Burbulys 15 (5/10 tritaškiai);

TG Sokol – Visad gatavs 52:45

Sausio mėnesį tik po 53,67 taško rinkusius „TG Sokol“ krepšininkus rungtynėse su „Visad gatavs“ išgelbėjo gera gynyba. Vieni iš sezono favoritų suklydo 25 kartus ir užfiksavo savo komandos sezono antirekordą. Lemiamo ketvirčio metu subyrėjusi „Visad gatavs“ (2-6) nukrito į 13-tą turnyrinės lentelės poziciją.  

Daug techninių „TG Sokol“ komandos broko lėmė, kad dvikovą solidžiau pradėjo kelis tritaškius pataikiusio Vyganto Versocko išjudinta „Visad gatavs“ komanda. Pirmiausiai ji įsiveržė į priekį rezultatu 8:3, o vėliau 13:7 laimėjo ir nerezultatyvų pirmąjį kėlinį.

„Sakalai“ chaotiškai atakavo ir didžiąją antrojo kėlinio dalį, o tai leido „Visad gatavs“ krepšininkams 15-tą minutę net susikrauti dviženklį pranašumą 20:10. Dažnai klydę rungtynių favoritai po Karol Ruselevič gyvybiškai svarbaus tritaškio artėjant didžiajai pertraukai priartėjo 18:24.

Antroji rungtynių pusė prasidėjo eiline „TG Sokol“ komandos klaidų virtine, tačiau bandymai žaisti per vidurio puolėją Valdemar Lodziato kurį laiką pasiteisino. Kai „Visad gatavs“ persvara sumenko iki 5 taškų (25:30) ir suskambėjo pirmieji pavojaus varpai, po tritaškį pataikė Donatas Balandis bei Artiom Lisovskij ir per daug pastangų neįdėję visada pasiruošę vėl galėjo džiaugtis dviženkliu pranašumu (38:28).

„TG Sokol“ situacija trečiojo kėlinio gale buvo prasta, tačiau keli laiku pataikyti tritaškiai leido užsikurti ir susigrąžinti kiek prarastą pasitikėjimą savo veiksmais prie varžovų krepšio. Šį kartą „TG Sokol“ prarado 25 kamuolius, daugiausiai jų buvo varžovams padovanota bandant atlikti greitus perdavimus, kurių adresatai nelaukė.

Prieš lemiamą kėlinį „Visad gatavs“ dar pirmavo 38:34, tačiau po Pauliaus Daukanto tritaškio (37:38) vaizdas aikštelėje pasikeitė radikaliai. „TG Sokol“ pagaliau įsibėgėjo, rodė kažką panašaus į žaidimą, kurį turėtų rodyti apie finalo ketvertą galvojanti ekipa sezonui persiritus į antrą pusę.

Sužaidus pusę lemiamo kėlinio „Visad gatavs“ deficitas siekė jau 11-kos taškų ribą (49:38). Ilgą laiką priekyje buvusi komanda išsibalansavo, prametė daug gerų metimų ir galutinai prarado šansus kovoti dėl pergalės.

„Visad gatavs“ lygoje debiutavo 2010/2011 m. sezone, trečiąjį sezoną skaičiavusi „TG Sokol“ tada naujokus pakrikštijo rezultatu 65:30. Vėliau 2012 ir 2013 metais tarpusavio dvikovas laimėjo jau „Visad gatavs“ (62:56 ir 69:62), o tarpusavio balansą „sakalai“ išlyginti sugebėjo tik pernai laimėdami rungtynes rezultatu 73:54.

Sezono rungtynes tada sužaidė „TG Sokol“ žaidėjas Edgar Kolendo. Didelę svarbą ankstesniais sezonais komandos žaidime turėjęs aukštaūgis pelnė 13 taškų, atkovojo 12 atšokusių kamuolių ir viso surinko 28 efektyvumo balus. Šiuo metu jau legendinis komandos žaidėjas yra visiškai iškritęs ne tik iš komandos puolimo schemų (1,0 tšk. vid.), tačiau galima sakyti, kad apskritai nežaidžia.

Įdomių sąsajų su „Visad gatavs“ komanda turi dabartinis „TG Sokol“ komandos narys Tadas Girnius. Praėjusį sezoną dėl traumos praleidęs aukštaūgis „Visad gatavs“ komandą atstovavo nuo 2011 iki 2014 metų ir buvo tikras komandos lyderis. Per tris sezonus jis visada rinko bent 18,94 taško ir bent 18,75 efektyvumo balo vidurkius. Kai Tadas Girnius vilkėjo visada pasiruošusių marškinėlius, du kartus buvo įveikta „TG Sokol“, o pats krepšininkas prieš dabartinę savo komandą fiksavo 14,50 taško ir 6,50 atkovoto kamuolio vidurkius.

TG Sokol: Paulius Daukantas ir Valdemar Lodziato (17 atk. kam.) po 15 / Visad gatavs: Vygantas Versockas 13, Donatas Balandis 11 (11 atk. kam.);

BC Ponai – Šaras sugriovė Marčėlą 64:77

Petro Jasiūno trigubas dublis, solidūs Justo Adamonio bei Deivio Juršėno pasirodymai lėmė „Šaras surgiovė Marčėlą“ sėkmę ir rezultatyviausias (77) sezono rungtynes. Sezono rezultatyvumo rekordą (64) pakartojo ir „BC Ponai“, tačiau šį kartą jiems koją kyštelėjo blanki gynyba. Per septynias dvikovas iki šio pastaroji komanda į savo krepšį buvo praleidusi daugiausiai 63 taškus. Tiesa, tada teko žaisti su viena geriausiai puolančių komandų - „Broliais Šaunuoliais“.

„Šaras sugriovė Marčėlą“ dvikovą prieš „BC Ponus“ pradėjo su geru energijos užtaisu. Kol kas nuviliančius rezultatus šį sezoną demonstruojanti komanda surakino oponentų puolimą ir pabėgo 8:0. Įpusėjus pirmajam kėliniui „BC Ponai“ Tomo Orento rezultatyvių atakų dėka kiek pagerino situaciją (7:9), tačiau bandymai pažaboti greitą bei veržlų oponentų žaidimą greitai vėl buvo nesėkmingi.

Nė karto rungtynėse nepirmavę „BC Ponai“ pirmą 10-ties minučių atkarpą pralaimėjo 11:18.

„Šaras sugriovė Marčėlą“ krepšininkai rodė geresnį krepšinį, tryško energija, visgi „BC Ponai“ rado būdą, kaip juos nustebinti. Antrojo kėlinio pradžioje įsismagino Tomas Jonušauskas. Puolėjas ankstesnėse šio sezono rungtynėse kalnų nevertė, todėl keli jo svarbūs tritaškiai ir pelnyti 8 taškai per vieną atkarpą tapo malonia staigmena ponulių stovykloje.

Spurtavę 8:0 „BC Ponai“ išlygino rezultatą, tačiau tuoj pat „Šaras sugriovė Marčėlą“ gynėjai atsakė tuo pačiu (8:0) 29:21. Greitai atsitiesę, tačiau dar greičiau į duobę kritę „BC Ponai“ po dviejų kėlinių atsiliko 34:37, bet galimybių kovoti dėl pergalės dar buvo likę.

Po didžiosios pertraukos įsismagino Petras Jasiūnas, tačiau „BC Ponai“ sukandę dantis porą kartų dar buvo šalia (36:37; 40:41).

Prasidėjus 29 minutei „Šaras sugriovė Marčėlą“ po Svajūno Matulėno tritaškio pirmą kartą įgijo dviženklį pranašumą (55:45), o prieš ketvirtą kėlinį pirmavo 55:49.

„BC Ponų“ krepšininkams žaidimas nesiklijavo, sunkiai sekėsi gintis nuo varžovų kontratakų, tačiau net ir esant tokiai situacijai kurį laiką aikštelėje dar tvyrojo įtampa. Po Danieliaus Krikštaponio 11-ojo taško ketvirtojo kėlinio pradžioje komandas skyrė 4 taškai (51:55).

Kai atrodė, kad „BC Ponai“ jau prigavo varžovus, o netrukus ir pavys, sekė Petro Jasiūno bei Justo Adamonio tritaškiai. Jų dėka atkarpa buvo laimėta 9:0 (64:51).

Iki finalinio švilpuko buvo likusios daugiau nei penkios minutės, tačiau „BC Ponai“ per jas taip ir neatsitiesė. „Šaras sugriovė Marčėlą“ vedami trigubą dublį surinkusio Petro Jasiūno šėliojo aikštelėje ir dviženklę persvarą išlaikė iki pat susitikimo pabaigos.

BC Ponai: Tadas Orentas 18 (10 atk. kam.), Tomas Janušauskas (10 atk. kam.) ir Danielius Krikštaponis po 11, Tadas Burmonas 10 / Šaras sugriovė Marčėlą: Petras Jasiūnas 23 (13 atk. kam., 11 rez. perd.), Justas Adamonis 18 (10 atk. kam.), Svajūnas Matulėnas 12, Deivis Juršėnas 11;

Turo žaidėjas

Turnyrinė lentelė

Sausio 6, 13, 20 ir 27 dienomis buvo sužaista 20 SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGOS 2018/2019 m. sezono rungtynių. Prabėgus dar vienam sezono mėnesiui turnyrinės lentelės lyderių pozicijas toliau išlaiko „Negeri“ (8-0), „RRKK&Bendorėlių“ (0-7) kolektyvas išlieka vieninteliu, kuriam šį sezoną dar nepavyko laimėti nė vieno susitikimo.

Per pirmąjį 2019 metų mėnesį savo pozicijas turnyrinėje lentelėje pagerino šešios lygos komandos, taip pat šeši kolektyvai bent vienu laipteliu krito žemyn.

VIETA

KOMANDA

L

P

1 (1)

NEGERI

8

0

2 (3)

TG SOKÓŁ

6

2

3 (2)

BROLIAI ŠAUNUOLIAI

6

2

4 (5)

INWIDO

6

2

5 (7)

ZARASAI

4

4

6 (4)

MF

4

4

7 (8)

KK ALKANI

4

4

8 (10)

TORES

3

4

9 (6)

BC PONAI

3

5

10 (9)

ŠARAS SUGRIOVĖ MARČĖLĄ

3

5

11 (13)

O.P.A.

3

5

12 (11)

MERIDIANAS

3

5

13 (12)

VISAD GATAVS

2

6

14 (14)

RRKK&BENDORĖLIAI

0

7

Simbolinis sausio mėnesio geriausių žaidėjų penketukas

 

 

2019/2020 M. SEZONAS

Rėmėjai

Reklaminis skydelis
Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius.
Plačiau apie tai: privatumo politika.